neděle 24. května 2015

Motivation on monday 1


Dobré ráno všem!

Pondělek je magický den, protože všechny důležité změny mají vždycky začít v pondělí. Nejdůležitější je ale se skutečně rozhodnout, ne si jen hledat datum, na které tohle rozhodnutí odložit. Dnes je pondělí, tak si pojďte vzpomenout na to, co všechno jste možná doteď odkládali. A hlavně na to nejdůležitější. Žít zdravěji, cvičit...

Možná nezačnete hned naplno, ale zkuste udělat dnes alespoň jedno dvě rozhodnutí, které okamžitě také uděláte, které vás k tomuhle cíli dostanou o něco blíže. Odkládáním se nikdy nedostanete tam, kde jste být chtěli a já se vsadím, že máte dost jasnou představu toho, kde chcete být v létě a co si budeme lhát do kapsy, léto už je za dveřmi.

Takže ano TOHLE pondělí. Ale dělejte to i v úterý, středu, čtvrtek a ano, až do neděle, abyste to další pondělí mohli už jenom pokračovat a pomalu za sebou vidět výsledky svého snažení. To dává smysl nebo ne?

Začíná nový týden, spoustu možností věci změnit, spoustu výzev. Pojďme se jim postavit s úsměvem, energií. Já začínám snídaní: 3 vejce, borůvky, pomeranč, zelený čaj. A jsem připravená.

xx A.

Žádné komentáře:

Okomentovat