středa 24. června 2015

Workout|OUTDOOR CROSSTRAINING

Po tom červencovém (ne)létu se konečně dostaví hezké počasí. A je to důvod přestat cvičit, protože "Přeci se nebudeme zavírat ve fitku, když je hezky?" No není! Jakou odpověď byste ode mě taky čekali. Cvičit se dá všude. Tečka.

A často také nemám náladu v létě pobývat mezi zdmi fitka a tak popadnu klienta, nebo celou skupinku a obrážíme parky, které se naskytnou. Je to nový impuls do tréninku, je to zábava a jste na čerstvém vzduchu a hlavně zůstanete aktivní.

 Léto není na vysedávání na zahrádkách restaurací a popíjení přeslazených kafíček se zmrzlinkou nebo koktejlíků se sirupy, je to čas se pořádně hýbat. Máte spoustu energie, sluníčka a čerstvého ovoce, tak z toho vytřískejte co se dá, protože nikdy jinde než v létě nebudete vypadat lépe! Troška opálení, procházky, ranní běhání, plavání, plážový volejbal, jahody, jahody, jahody (jahody s kokosovým mlékem, chia semínky a mraženým banánem) - to by se vám mělo vybavit, když se řekne léto.

Ale důkaz místo slibů vždycky funguje o něco lépe, nemám pravdu? Tak tady je moje oblíbená skupinka na venkovním crosstrainingu:


xx A.

Žádné komentáře:

Okomentovat