pondělí 15. června 2015

Monday motiavation 2 Legday

Víkend se u nás doma nese ve znamení odpočinku. #RESTDAY No dobrá, víkend u nás začíná někdy v sobotu kolem třetí odpoledne, kdy se rozloučím s posledním klientem, zavřu za sebou dveře sálu po odcvičených studiovkách, Superhrdina si odcvičí to, co má zrovna na programu, pak řekneme fitku Adieu! a v neděli nás tam při troše štěstí nikdo neuvidí.

Je sice pravda, že to štěstí nemíváme tak často, ale když ho ano, tak máme pro neděle zcela jasnou představu. Uvařit si oběd, po obědě se vydat na strašně dlouhou vycházku (ahoj, kardio!) , když se mi poštěstí, tak si uteču na jógu, nebo si svůj zenový tábor rozvinu v obýváku a navečer pak s trochou štěstí do kina (ahoj, San Andreas a ahoj, Rocku! miluju-miluju!!)

A tím je to jasné, pokud si odpočinete, vyčistíte si hlavu, ničím se moc netrápíte, je čas se v pondělí vrhnou do posilovnu a pořádně zničit libovolnou část těla pořádně zničit nohy (Superhrdina by řekl prsa, na tomhle se ještě dost rozcházíme!) A třeba takhle:

1 komentář:

  1. Jéj som rada, že som narazila na tvoj nový blog (resp. si na neho na starom nechala link :) ).
    Workout super, nesleduješ náhodou na YT Nikki Blackketter? Nedávno mala totiž vo videu úplne podobný workout :) Tak či náhodou. Budem sa tešiť na ďalšiu inšpiráciu.

    OdpovědětVymazat