středa 1. července 2015

Life|GOALS! DO IT NOW...

Nikdo to za vás totiž neudělá!

...Každý máme v životě cíle, něco, čeho chceme dosáhnout, protože je to pro nás důležité a nebo proto, že z toho budeme mít dobrý pocit, chceme si to zkusit, důvodů může být milión... Přesně tak důvodů může být milión, ale obvykle se najde milión a jedna výmluva, proč to odsunout. 

To samozřejmě platí i pro mě. S myšlenkou soutěžit si pohrávám od chvíle, kdy jsem se začala věnovat fitness. Měla jsem pro to perfektní prostředí. Svůj trenérský kurz jsem podstupovala společně s mistrem světa v naturální kulturistice a to už je motivace. Těch mistrů světa se mým životem prohnalo několik a já už se sama tak tak chystala vylézt na pódium, když v tu chvíli... Se něco změnilo a já si řekla, ne, raději ne!

Možná jsem nebyla připravená (Bla, bla, bla...). Ať už je vaše výmluva jakákoli, jistá je jedna věc, s takovýmhle přístupem svého cíle nikdy nedosáhneme. Maximálně budeme sedět doma a obdivovat (nebo přesněji řečeno závidět) těm, kteří nehleděli na výmluvy, rozhodli se a udělali to.

A přátelé, přesně mezi těmi lidmi chci být na podzim i já! Chci si pyšně obléknout maličké plavky, nazout lodičky, projít se po pódiu, vyšpulit na porotu zadek (dělat že se vůbec nestydím) a mít ze sebe radost!

Váš cíl může být něco úplně jiného, ale aby se to stalo, tak se musíte sami pevně rozhodnout, že přesně tohle je to, po čem toužíte, že jste tomu ochotni věnovat sto procent a možná některé věci obětovat. Nedělejte něco na padesát procent jen tak aby to bylo...

Vím totiž jednu věc, když tomu teď dám sto procent, vylezu na pódiu a neumístím se tak, jak bych si představovala, tak pořád budu vědět, že jsem tomu těch svých sto procent dala a to pro mě bude moje osobní vítězství. A tak je to v životě se vším. Udělejte všechno co můžete, abyste mohli sami před sebou stát s čistým svědomím.


A přesně tohle je to, co chci jako závodnice PNBB klubu dělat. A pak na sebe budu moct být hrdá. Takže co teď přede mnou stojí?

-Tréninky
-Cardio
-Posing
-Prezentace

Všemu budu muset dát sto procent, abych se dostala tam kam potřebuju:



17. 10. NATURAL CUP!

Takže jdeme na to přátelé. Život na nás nepočká, tak ho nechceme promarnit. A jak říká můj strýček "Když nemůžeš, tak musíš přidat!" Tak. Teď jsem krásně namotivovaná a jde se trénovat! Jak cíl si ještě letos chcete splnit vy?


xx A.

4 komentáře:

  1. Letos bych se chtěla dostat do fáze, kdy se sebou budu spokojená a budu se cítít skvěle. Přibrala jsem 10 kg a je mi z toho na nic!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je to nejlepší předsevzetí, které můžeš mít, ale hlavně se měj ráda už teď, protože cokoli, cvičení, zdravé jídlo, tak by to měla být forma rozmazlování sebe, svého těla a ne trestání, věř mi, psychika v tomhle procesu strašně moc uděla!

      Vymazat
  2. Já doufám, se svou váhou zápasím snad od 15 ti a prošla jsem si snad vším...a je fakt na čase dostat se do cíle! A jinak doufám že příští sobotu někdo dorazí na kickbox cardio!

    OdpovědětVymazat
  3. tak hodně štěstí v přípravě :) článek mě namotivoval, tak jdu vypnout blogy a makat! :D

    OdpovědětVymazat